♥ Loves
Owner



♥My name is Hilzaa
♥I do not like to be ordered about
♥I eat a lot of sweet food cuz i have a sweet tooth
♥I listen to all kinds of music
♥Please respect my blog

Credits

link . link . link . link . link . link . link .

February 2011 . March 2011 . April 2011 . June 2011 .

Blogskin by : xy
Resources : 1 2 3 4



Entries

Date : Wednesday, February 2, 2011
Title : kawen kawen kawen!

huhu im back. oke for the second entry dah xnak testing2 dah haha kene siriyes sikit nih. oke2. my big bro is getting married this saturday. so alkisahnye cenggini.. saye dh jd his wedding planner yg betauliah walaopon xde cop sirim lagi hahaha gler bidang terjun nih.. oke dalam 3-4 hari ni SEBOK GILER buat goodies utk diagih-agihkan kat guests. the due is soooo near. before this dah bizi lah sikit dengan mencari isi2 goody bag tuh cume skang dah nk dekat ni buat cupcakes. cupcakes yg cincai2 je awak.. naseb baek before this dah penah buat cupcakes kan.. kalu x keje giler jugak nih hoho haha buat kecik2 letak dlm plastik yg cute tuh. banyak dan gler penat woo. but then they are soooo damn adorable sbb so colorful! the color was picked according to its flavour. we got stroberi, cappucino, blueberry, chocs, pandan jugak, oren n vanilla. tapi at this time the quantity still x cukup2 lagi. nk cukupkan 800 pcs small cupcakes!! (TT.TT) . buat slow2 lah nanti ye.. kalu esok muke saye ade eyebag t salahkan cupcakes ni sume oke! hahhaha!! eh eh nanti next post i'll upload some of behind the scene pics in making the cupcakes oke!  huhuhu WEDDING DAY, HERE I COME!! (ishh2.. macam lah die yg nak kawen!)  ^.^

Labels:


Back to the top ?
Time : 12:00 AM

Date : Tuesday, February 1, 2011
Title : the first ever entry.

testing testing 1 2 3. huhu..

Labels:


Back to the top ?
Time : 10:52 AM